WERVING & SELECTIE

De partners van uit het vak hebben frequente contacten met tientallen winkelbedrijven, producenten en dienstverleners en met honderden managers. Daarom worden wij met grote regelmaat benaderd door zowel executive searchers, bedrijven als personen zoals managers, inkopers en directeuren, die vacatures melden of op zoek zijn naar een baan.
Nu hebben wij een nieuwe uit het vak service geïntroduceerd: de banensite.

UITHETVAK BANENSITE

Door middel van de banensite brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Bedrijven kunnen door middel van het invullen van een formulier en een vragenlijst management- en inkoopvacatures melden. Personen die op zoek zijn naar een baan kunnen hun CV plaatsen. Plaatsing wordt d.m.v. een e-mail bevestigd. Door middel van de link in de e-mail kan de vacature/CV worden gewijzigd.

Wanneer er een vacature is geplaatst, wordt door uit het vak contact opgenomen met de opdrachtgever teneinde vraag en aanbod zo goed mogelijk te kunnen matchen. Daarbij kijken wij naar de eisen die gesteld worden, en de factoren die bepalend zijn voor toekomstig succes. Vacatures zijn openbaar en kunnen worden ingezien door bezoekers van onze website. CV’s zijn anoniem en worden pas besproken met een opdrachtgever na overleg en met instemming van de kandidaat.

HET PLAATSEN OP DE BANENSITE VAN VACATURES EN CV’S IS GRATIS

Pas wanneer een kandidaat daadwerkelijk bij een opdrachtgever wordt geplaatst wordt een fee in rekening gebracht. Afhankelijk van het bruto salaris (incl. vakantiegeld en bonus/bij OTE) bedraagt de fee € 5.000 tot € 10.000. Dit is tussen 5 en 10% van het bruto salaris en daarmee aanzienlijk lager dan andere (on-line) werving en selectie bureaus.

Vacature/CV wordt geplaatst voor een periode van 3 maanden. Na 3 maanden ontvangt u een e-mail en bestaat de mogelijkheid tot verlenging van opnieuw een periode van 3 maanden. Bij succesvolle plaatsing van een kandidaat wordt de vacature en de CV door Retail Insight van de site verwijderd. Tussentijdse verwijderen van CV of beëindigen van de opdracht kan door het sturen van een e-mail aan banen@uithetvak.nl.

Lees Meer
CV
PLAATSEN
Plaats
VACATURE
PLAATSEN
Plaats

AANMELDEN VACATURE

CONTACTGEGEVENS

Bedrijfsnaam:*

Naam:*

Functie:*

Email:*

Postadres:*

Postcode:*

Plaats:*

Telefoon:*

BEDRIJFSGEGEVENS

Branche:*

Aantal medewerkers:*

Omzet:*

Aantal winkels:*

BESCHIKBARE POSITIE

Functie:*

Salarisindicatie:*

Variabel salaris:*

Auto:*

Provincie:*

Startdatum:*

Dienstverband:*

Parttime / Fulltime:*

POSITIE OMSCHRIJVING

Functieomschrijving:*

Opleidingsniveau:*

Direct leiding
geven aan:*

Specifieke opleidingen / 
cursussen:*

Indirect leiding
geven aan:*

Overige informatie:*

Vacature toevoegen:*Kies een afbeelding, document, of pdf (doc/docx/jpg/png/pdf - max 1MB)

INSCHRIJVING VERSTUREN


Na het versturen van uw inschrijving ontvang u ter bevestiging een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Uw aanvraag en al uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

AANMELDEN CV

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Naam:*

Email:*

Telefoon (Mobiel):*

Postcode:*

Woonplaats:*

CV

Huidige Functie:*

Sinds:*

Taakomschrijving:*

Cv toevoegen:*Kies een afbeelding, document, of pdf (doc/docx/jpg/png/pdf - max 1MB)

GEWENSTE FUNCTIE

Nieuwe Functie:*

Salarisindicatie:*

Variabel Salaris:*

Regio:*

Beschikbaar Vanaf:*

Motivatie:*

INSCHRIJVING VERSTUREN


Na het versturen van uw inschrijving ontvang u ter bevestiging een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Uw aanvraag en al uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.