Over werving & selectie

De partners van uit het vak hebben frequente contacten met tientallen winkelbedrijven, producenten en dienstverleners en met honderden managers. Daarom worden wij met grote regelmaat benaderd door zowel executive searchers, bedrijven als personen zoals managers, inkopers en directeuren, die vacatures melden of op zoek zijn naar een baan. Nu hebben wij een nieuwe uit het vak service geïntroduceerd: de banensite.

Door middel van de banensite brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Bedrijven kunnen door middel van het invullen van een formulier en een vragenlijst management- en inkoopvacatures melden. Personen die op zoek zijn naar een baan kunnen hun CV plaatsen. Plaatsing wordt d.m.v. een e-mail bevestigd. Door middel van de link in de e-mail kan de vacature/CV worden gewijzigd.

Wanneer er een vacature is geplaatst, wordt door uit het vak contact opgenomen met de opdrachtgever teneinde vraag en aanbod zo goed mogelijk te kunnen matchen. Daarbij kijken wij naar de eisen die gesteld worden, en de factoren die bepalend zijn voor toekomstig succes. Vacatures zijn openbaar en kunnen worden ingezien door bezoekers van onze website. CV's zijn anoniem en worden pas besproken met een opdrachtgever na overleg en met instemming van de kandidaat.

Het plaatsen op de banensite van vacatures en CV's is gratis.


Pas wanneer een kandidaat daadwerkelijk bij een opdrachtgever wordt geplaatst wordt een fee in rekening gebracht. Afhankelijk van het bruto salaris (incl. vakantiegeld en bonus/bij OTE) bedraagt de fee € 5.000 tot € 10.000. Dit is tussen 5 en 10% van het bruto salaris en daarmee aanzienlijk lager dan andere (on-line) werving en selectie bureaus.

Vacature/CV wordt geplaatst voor een periode van 3 maanden. Na 3 maanden ontvangt u een e-mail en bestaat de mogelijkheid tot verlenging van opnieuw een periode van 3 maanden. Bij succesvolle plaatsing van een kandidaat wordt de vacature en de CV door Retail Insight van de site verwijderd. Tussentijdse verwijderen van CV of beëindigen van de opdracht kan door het sturen van een e-mail aan banen@uithetvak.nl.

CV VACATURES


Op deze dienst zijn de Algemene Voorwaarden Werving en Selectie van toepassing. Klik op algemene voorwaarden om deze te downloaden. Door gebruik te maken van deze dienst en/of site stemt u in met de door Retail Insight hieraan verbonden Algemene Voorwaarden Werving en Selectie.